fbpx

Naša misija

Početna » Naša misija

Privatna zdravstvena ustanova Poliklinika „Dr. Alabajči“ Tuzla (u daljem tekstu: Ustanova) je zdravstvena ustanova u kojoj se obavlja specijalističko – konsultativna zdravstvena zaštita, dijagnostika i medicinska rehabilitacija.

Djelatnosti Ustanove se sprovode u službi pedijatrije, službi otorinolaringologije, službi porodične medicine, službi biohemijsko-laboratorijske dijagnostike, služba za manje hirurške zahvate te druge službe u okviru registrovane djelatnosti.

Naša misija je da pružimo usluge savremene medicine zasnovane na dokazima, dostupne 24h, vrhunskog kvaliteta i nivoa, koje su potpuno prilagođene željama i potrebama pacijenta.

Nastojimo da našim pacijentima omogućimo širok spektar usluga i da na jednom mjestu mogu da riješe svoje zdravstvene probleme.

Težimo da pacijentu za najkraće moguće vrijeme, obezbijedimo ljekara, koji je ekspert za pacijentov problem u datom trenutku.

Naše osoblje čine sposobni, vrhunski obučeni profesionalci, koji su usvojili najviši etički kodeks poslovanja i u stanju su da obave i najdelikatnije zadatke.

Naša misija je i da radimo na poboljšanju zadovoljstva pacijenata, povjerenju u naše sposobnosti, predviđamo i odgovorimo na potrebe zajednice i pacijenta u smislu promocije zdravlja i sprečavanja bolesti, spremnosti na promjene, međusobnom poštovanju kao principu u svim aktivnostima i personalnim odnosima, uvažavanju ličnih i kulturoloških razlika, zalaganju za dobre međuljudske odnose na radom mjestu i ozbiljno razmatranje svih primjedbi, prigovora i žalbi zaposlenog osoblja u pogledu njihovih prava i statusa te primjene drugih etičkih standarda, prevenciji bolesti naših uposlenika i osiguravanje zdravih radnih mjesta i zalaganju za trajni profesionalni razvoj zaposlenog osoblja.

Poliklinika

Stomatologija

Messenger

Share This