fbpx

Ordinacija porodične medicine "Primaria"

Ordinaciju vodi: Prim.doc.dr. med. sc. Samira Herenda

Želite liječenje na zdravstenu knjižicu, prijavite se u naš tim porodične medicine!

Cijenjeni pacijenti, obavještavamo vas da je u toku postupak formiranja tima porodične medicine u ordinaciji „ Primaria“ Tuzla pod vodstvom prim. doc. dr. med. dc. Samire Herende, specijaliste porodične medicine, a koja se nalazi u prostorijama Privatne zdravstene ustanove Poliklinika „Dr. Alabajči“ Tuzla, te ovim putem pozivamo sve zainteresirane građane da se prijave u tim porodične medicine.

U toku je postupak pripreme prijava pacijenata u naš tim. Registrovani će pacijenti u  našoj ordinaciji ostvarivati  prava sa zdravstenom knjižicom kao što su ostvarivali i u ambulanti porodične medicine koju ste do sada posjećivali, bez redova i čekanja.

Naša prednost je u tome da najednostavnije i najbrže pronalazimo  put do rješavanja zdravstenih problema naših registrovanih pacijenata.

Prijavom u naš tim dobijate

 

R

Besplatne preglede ljekara porodične medicine

R

Otvaranje bolovanja

R

Besplatne recepte za lijekove sa esencijalne liste

R

EKG

R

Besplatne uputnice za specijalističke preglede

R

Besplatno previjanje, apliciranje lijekova kao i infuzione terapije i druge usluge sa pogodnostima

Kako postati dio našeg tima?

Pravo na operdjeljenje imaju sve osobe starije od 14 godina.

Ukoliko ste se opredijelili za naš tim porodične medicine potrebno je da dođete sa zdravstenom knjižicom i popunite obrazac za operdjeljenje/izjavu o izboru ljekara porodične medicine, u ordinaciju porodične medicine „Primaria“ Tuzla, a koja se nalazi u prostorijama PZU Poliklinika „Alabajči“ Tuzla, na adresi Đure Đakovića 48 Tuzla.

Nakon sklapanja Ugovora sa ZZO naši registrovani pacijenti će biti obavješteni o prenosu zdravstenih kartona u našu ordinaciju i samim tim otpočinje liječenje u našoj ordinaciji.

Dragi naši pacijenti postanite dio nas i prepustite svoje zdravlje u ruke stručnog ljekara prim. doc. dr. Samire Herende, ljekara sa višedecenijskim iskustvom u radu sa pacijentima.

Briga za Vaše zdravlje je naš proritet, JER ZDRAVLJE JE NAJVEĆA ČOVJEKOVA BLAGODAT.

Za sve dodatne informacije nas možete pozvati na broj : 035/205-345, 062/202-358, 035/204-202.

Poliklinika

Stomatologija

Messenger

Share This